نوشته شده توسط : لیلا

من پریا23ساله وعشقم فرهاد27 سال.


سال 88داشگاهی که دوست داشتم تورشته موردعلاقم قبول شدم


.دانشگاه طباطبایی روانشناسی بالینی.



تااون روزسرم تودرس وکتاب بودوالبته تودوران دبیرستانم یه تصادف



کردم که باعث شدچندتا جراحی داشته باشم وهمین باعث شده بودکه به


هیچ جنس مخالفی فکرنکنم،وارد دانشگاه شدم ترم اول خیلی خوب


گذشت وکم کم داشت ترم دومم شروع میشه بااینکه دوروبرم


پرازپسربود حتی نمیدیمشون چه برسه به فکرکردن بهشون خلاصه


هرروزداشت میگذشت ومن کسی توزندگیم نبودودوستام که با عشقشون


قرارمیزاشتن خندم میگرفت ومیگفتم عشق ؟؟؟؟؟همش کشکه


،هوس،بچگی و.............. .خلاصه ترم اول سال 90 داشت شروع


میشدامابخاطرکاربابامجبوربودبره همدان خوب منم که دختریکی یه


دونه


مامان بابا که تااون روزهمه نازم رامیکشیدن نمیتونستم باهاشون


نرم.خلاصه کارای انتقالیموگرفتم ورفتم همدان کم کم دیگه ترم داشت


تموم میشدوقتی واردترم جدید شدم با یه گروهی آشناشدم که انجمن


روانشناسی دانشگاه بودن عضوگروهشون شدم یکی ازروزا که رفتیم


سرجلسه دلم یه طوری شده بود چی شده بود؟آره دلم پروازکرده بود


پیش فرهادعشق اولم خیلی وابستش شدم ولی نمیتونستم بهش بگم


چقددوسش دارم چون من دربرابر پسرا کمی مغرورم.هرروزکه


میگذشت بیشترعاشقش میشدم وبیشتردوستش داشتم ولی افسوس که


نمیتونستم بگم اون سال گذشت وروزایی که نمیدیدمش برام


هزارروزمیگذشت وبعضی وقتا که بچه هاقرارمیزاشتن بریم اردویی


جایی تاصبح ازذوق دیدنش خوابم نمیبرد.وسطای سال یه کارگاه داشتیم


که مدرکاش دست من بود سال جدیدکه شروع شدفهمیدم فرهاد درسش


تموم شده ودیگه نمیتونم ببینمش .یه روزکه جلسه داشتیم بابچه های


انجمن وقتی وارداتاق شدم خشکم زدفرهاداومده بود به بچه ها سربزنه


اونروزیکی ازبهترین روزام بود.وقتی که جلسه تموم شداومدپیشم گفت




:: بازدید از این مطلب : 223
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : لیلا

اریکسون دادخواست جدیدی را بر علیه اپل در کشورهای آلمان، بریتانیا و هلند  ثبت کرده که براساس آن اپل پتنت‌های متعلق به اریکسون را در مورد فناوری‌های ارتباط بی‌سیم زیر پا گذاشته است. این دادخواست جدید روز جمعه به ثبت رسیده است. اریکسون اعلام کرده که پیش از ارائه‌ی دادخواست به دادگاه در تلاش بوده تا با اپل در مورد حق امتیاز پتنت‌های مورد استفاده در آیفون‌های این کمپانی به توافق برسند که با توجه عدم توافق اریکسون دادخواست خود را تقدیم دادگاه کرده است.

اخیرا روابط دو کمپانی اریکسون و اپل به دلیل مشکلات پتنتی مورد بحث بسیار پر سر و صدا شده است. در ماه فوریه سال جاری، اریکسون اعلام کرد که اپل را به دلیل سو استفاده از پتنت‌های مربوط به فناوری ارتباطی 2G و 4G LTE در آمریکا تحت تعقیب قرار داده است. فناوری‌های مورد بحث شامل کامپوننت‌های سخت‌افزاری، رابط کاربری نرم‌افزاری و فناوری‌های موبایل است.

اپل و اریکسون پیش از این توافق پتنتی را با یکدیگر به امضا رسانده بودند. کمپانی سوئدی اریکسون بیش از 37٫000 پتنت دارد و اریکسون 100 توافق پتنتی را به امضا رسانده است. توافق پیشین اپل تمامی پتنت‌های استاندارد را پوشش می‌داد. پتنت‌های استاندارد شامل مواردی است که براساس قوانین باید منصفانه، معقول و عادلانه باشد. این ویژگی‌ها که به اختصار FRAND خوانده می‌شوند، به این علت تعیین شده‌اند تا رقابت عادلانه‌ای در بازار بین کمپانی‌ها شکل بگیرد.

شاید از خود بپرسید که پتنت‌های استاندارد به چه نوع پتنت‌های اطلاق می‌شود. فناوری‌هایی که توسط کمپانی توسعه یافته و به استانداردی در بازار تبدیل می‌شوند، به‌عنوان پتنت‌های استاندارد شناخته می‌شوند. پتنت‌های استاندارد در واقع شامل فناوری‌هایی می‌شوند که وجود آن‌ها در محصول کمپانی‌ها واجب است و از این‌رو سازمان‌هایی نظیر کمیسیون تجارت بیمن‌الملل صاحبان پتنت‌ها را ملزم می‌کنند تا تکنولوژی‌های خود را در قبال دریافت مبالغ عادلانه‌ای در اختیار سایر کمپانی‌ها قرار دهند. این پتنت‌ها برای ایجاد رقابت عادلانه بین کمپانی‌ها تحت نظر کمیسیون تجارت بین‌الملل قرار دارند و باید پیشنهادات ارائه شده توسط مالکان پتنت براساس اصول FRAND باشند.

پتنت‌های مورد مناقشه بین اپل و اریکسون نیز شامل پتنت‌های استاندارد است. اریکسون مدعی است که پیشنهاد خود را براساس شروط FRAND ارائه کرده است، هرچند اپل قرارداد خود را با این کمپانی تمدید نکرده است. اپل مدعی است که شرایط پیشنهادی توسط اریکسون مبتنی بر اصول FRAND نیست. اریکسون در طول مذاکرات پیشنهادات جدیدی را نیز ارائه کرد که توسط اپل پذیرفته نشد.

تصمیم برای قطع مذاکرات با گوگل پس از آن اتخاذ شد که اپل از اریکسون به دادگاه آمریکا شکایت کرد. اپل در شکایت خود با تایید استفاده از فناوری‌های اپل در  گوشی‌های‌هوشمندش، عنوان کرده که این کمپانی سوئدی در نظر دارد تا مبلغ بیشتری را در قبال ارائه‌ی حق استفاده از پتنت‌هایش دریافت کند. اپل همچنین به این نکته اشاره کرده که آماده است تا در صورت ارائه‌ی پیشنهاد معقول، مبلغ مورد نظر را پرداخت کند. اپلا به این موضوع اشاره کرده حق پتنت‌ها باید براساس هزینه‌ی تمام شده تولید اجزای سخت‌افزاری باشد، نه هزینه‌ی تولید آیفون. براساس گفته‌های اپل، اریکسون براساس قیمت آیفون اپل اقدام به ارائه‌ی پیشنهاد در مورد حق استفاده از پتنت‌ها کرده است.

باید دید که در سطح بین‌المل اریکسون شکایت خود را چگونه به سرانجام خواهد رساند. اپل سابقه‌ی منازعات پتنتی را برای مدت چهار سال در اختیار دارد. این کمپانی در طول چهار سال گذشته منازعات پتنتی را با سامسونگ پشت سرگذاشت و سپس با بی نتیجه ماندن و طولانی شدن دادگاه، هر دو کمپانی برای ادامه‌ی گفتگوهای مستقیم توافق کردند.



:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 ارديبهشت 1394 | نظرات ()
نوشته شده توسط : لیلا

سرگرمی همیشه باعث شادی ما دانشجو ها می شود و بعد از کلی درس خودندن و سختی های درس یه تفریح سرگرمی و شاد بسیار ارزش دارد و به من کمک می کند تا بتونم یک زندگی پر انرژی را داشته باشم .همیشه سرگرمی من همیشه گردش و تفریح می باشد و قدم زدن تنهایی خیلی انرژی مثبت به من می ده تا بتونم به ادامه زندگی علاقه داشته باشم و تفریح خودم را یک تفریح سالم می باشد همیشه تنهایی خودم را با قدم زدن و تفریح پر می کنم و در موقع درس و امتحان به کتابخانه های عمومی پا می گذارم تا بتونم به درس خودند ادامه بدم.

حیاط  دبیرستان شهید بستانپور هنوز برای ما بوی تازگی می دهد . درست مثل بوی عطر تازه نان گندمی که مادرمان گوشه ی حیاط خانه قدیمی کنار مطبخ  روی تاوه  پهن می کرد و می پخت و بویش همه ی محل را فرا می گرفت . آری بستانپور و درختان لیمو ونارنجش برای ما سرشار ازهزاران خاطره است و برگ برگ دفتر خاطرات نوجوانی مان با اسم این مدرسه و نام بزرگانی پر شده که روزگاری پرچم دار  تعلیم وتربیت در این شهر بودند.  استادانی چون آقایان  پورمحمد ، ماهیانه ، شاعر  ، خلّت ،  سیف اللهی، کظیمی ومرحوم  آقای هاشمی و کاظمینی و عمرانی و .... . یادشان به خیر انگار همین دیروز بود باور کنید درست به سرعت برق و باد گذشت و اکنون ما آن نوجوانان پر شر وشور دیروز شده ایم مردان امروز .مردانی که هر کدام شان به لطف زحمات همان اساتید بزرگ بالاخره  امروز برای خودشان کسی شده اند .

کلاس تجربی  دبیرستان بستانپور در سال های 62 تا 65 درست در اوج  سال های جنگ و نبرد با دشمن متجاوز تشکیل شده بود از بچه های درس خوان و زرنگی که خیلی وقت های یک پایشان توی جبهه بود و یک پای شان توی کلاس درس . ادبیات مان با استاد کاظمینی  و استاد سیف اللهی و استاد شتیت ( مردی دوست داشتنی از دیار خوزستان ) بود . آقایان کظیمی و رحیمی  به ما شیمی درس می دادند . و فیزیک مان با استاد خلّت و اعتمادی بود.آقای ماهیانه زیست شناسی و مرحوم سید علی نقی هاشمی و آقای علی ویس مزارعی به ما عربی درس می دادند.



:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 ارديبهشت 1394 | نظرات ()